2023-03-19
成日都見到好多人喺呢度慶祝生日唔同嘅甜品都可以加個生日牌🙈我私心想食呢度嘅Churros好耐,所以帶左我朋友黎慶生🎂🛎 $140 Txipirones呢個係Baby Squid tapas有魷魚、原隻青椒、煎蛋魷魚非常新鮮彈牙😏煎蛋係流心的🍳而青椒係唔辣既~🛎 $195 Gampas Al Ajillo另一個tapas係Tiger prawns呢味係西班牙傳統大蒜蝦用奶油、橄欖油一齊焗蝦🍤不過真係幾油下🤣食落就係普通蒜味蝦~🛎 $340 Seafood Paellas (medium)黎到冇可能唔試下西班牙海鮮炒飯掛🤣我地三人行,叫左medium size都好夠食飯粒飽滿,軟硬適中👍🏻吸收左高湯既味,飯底非常惹味鋪係飯面既海鮮有蜆、蝦、魷魚🦑加埋檸檬汁後撈勻,好味!🛎 $135 Churros除左Paellas,Churros都係熱門必叫既甜品🔥我必須講:超!好!食!即叫即炸既Churros,外脆但內裏非常煙靭外層包住滿滿既肉桂糖,加上偏可可既朱古力醬,甜度係岩岩好🤤食完一條會想再食下一條😍😍😍🌐 環境/服務成個場好大好闊落有海景位,亦有高枱位Seafood paellas上台個陣有提
成日都見到好多人喺呢度慶祝生日
唔同嘅甜品都可以加個生日牌🙈
我私心想食呢度嘅Churros好耐,所以帶左我朋友黎慶生🎂
🛎 $140 Txipirones
呢個係Baby Squid tapas
有魷魚、原隻青椒、煎蛋
魷魚非常新鮮彈牙😏
煎蛋係流心的🍳
而青椒係唔辣既~
🛎 $195 Gampas Al Ajillo
另一個tapas係Tiger prawns
呢味係西班牙傳統大蒜蝦
用奶油、橄欖油一齊焗蝦🍤
不過真係幾油下🤣食落就係普通蒜味蝦~
黎到冇可能唔試下西班牙海鮮炒飯掛🤣
我地三人行,叫左medium size都好夠食
飯粒飽滿,軟硬適中👍🏻
吸收左高湯既味,飯底非常惹味
鋪係飯面既海鮮有蜆、蝦、魷魚🦑
加埋檸檬汁後撈勻,好味!
🛎 $135 Churros
除左Paellas,Churros都係熱門必叫既甜品🔥
我必須講:超!好!食!
即叫即炸既Churros,外脆但內裏非常煙靭
外層包住滿滿既肉桂糖,加上偏可可既朱古力醬,甜度係岩岩好🤤
食完一條會想再食下一條😍😍😍
🌐 環境/服務
成個場好大好闊落
有海景位,亦有高枱位
Seafood paellas上台個陣有提我地小心熱‼️幾貼心~
Service都好好!
想係甜品加birthday message可以係訂位個陣mark係備註👍🏻