2023-02-23
花花世界太過美🌸今日約左個好耐好耐先見一次既朋友仔 順便慶祝佢目標達成 ❤️🔥所以諗住搵間好啲既café 傾下計同打下卡留個紀念🤍見佢有outdoor area花花牆 又有港女tea set 🎀igable !!!tea set$328(兩位用)🌸sweet🌸馬卡龍布朗尼焦糖燉蛋日本生芝士蘋果蛋糕 Raw Cheese Apple Cake柚子芝士蛋糕 Yuzu Cheese Cake🌸Savory🌸鲟魚黑魚子配煙三文魚他他一口巴馬火腿披薩血瑪麗雞尾酒 蝦牛角窩夫🌸Snacks🌸馬蘇里拉芝士棒芝士焗青口 脆炸墨魚咀脆炸雞頸肉🌸Condiments🌸兩個雪糕球柚子蛋黄醬🐿以八婆仔tea set黎講 真係算高質同好食🤤朋友仔第一次食tea set 佢話新奇又好玩 有好多款唔同食物 每一樣都可以試少少 🤏🏻每款都好好食好滿足!🪵以我自己來講對比起同樣地區 之前去尖沙咀K11 artmall同樣食過tea set 嗰個真係好睇唔好食🥲呢個真係高質好多!同埋個環境好舒服可以同朋友吹好耐水都冇問題!因為要同朋友仔半年後先見 今次一吹左兩三個鐘!
tea set$328(兩位用)
🌸sweet🌸
馬卡龍