同bf去睇 Eason 演唱會前去 K11 行o下,,,,,,,,,,,大家都冇食o野,,,見到呢間ddd o野好伕几好食就入去laaaaa,,,,,,,,,,,,,坐低慢慢睇o下 Meau,,,,,,,,,bf 叫o左 北海道海鮮奶湯炒墨魚麵,,,,,,,,,,,,我就叫o左 野菜吉列豬扒飯,,,,,,,,,,另外叫o左個小食 雞軟骨,,,,,,,,,,bf既墨魚麵o黎先,,,我試食,,,個湯几好飲,,,墨魚麵食落有ddd似意粉,,,,,,,,,,,,,,但有好多海鮮,,,食極都好似仲有咁,,,bf覺得好食呢!!!,,,,,,,,,,,,我食既野菜吉列豬扒飯,,,豬扒好大塊,,,點o左ddd醬汁食,,,,,,,,,,,,好味呀,,,豬扒好鬆軟,,加埋個汁好match,,,個汁好似食鱆魚丸既燒汁,,,,,,,,,,,,,,,白飯都唔錯呀,,,食落有飯香,,,,,,,,,,,,,雞軟骨,,附上一小塊檸檬,,,"節" o左ddd檸檬汁落雞軟骨到,,,,,,,,,,,,,,食落去酸酸o地,,,感覺冇咁油利,,,唔錯呢!!!,,,,,,,,,,,,,,,最後我o地叫o左兩杯北海道低脂乳酪,,,
坐低慢慢睇o下 Meau,,,,,,,,,
我就叫o左 野菜吉列豬扒飯,,,,,,,,,,
另外叫o左個小食 雞軟骨,,,,,,,,,,
白飯都唔錯呀,,,食落有飯香,,,,,,,,,,,,,
最後我o地叫o左兩杯北海道低脂乳酪,,,,,,,,,,,,
睇meau時已經覺得好吸引,,,,,,,,,,,,,,,
可以揀 topping,,,我揀o左鮮草莓,,,bf揀熊仔糖,,,,,,,,,,,,,,,,,,
乳酪味道酸酸的,,,配鮮草莓更加酸,,,但我覺得酸酸o地更加想食,,,,,,,,,,,,,,
bf既乳酪揀熊仔糖味道比較match,,,酸+甜既配搭係好味ddd,,,,,,,,,,,,,,
整體o黎講,,,"Misocool" 係間唔錯既日本餐廳,,,,,,,,,,,,
有機會會再去呢!!!

Meau
野菜吉列豬扒飯