本來見到啲差評都有心理準備去試伏,但係…好似冇講到啲服務咁差或者係好難食,可能改善過😂嗌左2個lunch set: 燉牛肉通心粉同牛肉漢堡通心粉雖然寫係推薦 但就普普通通,反而Burger好食😋牛肉多汁 麵包有牛油烘過 醬汁都惹味 薯條炸得脆❗️不過個餐湯就勁鹹 飲幾啖飲唔落去甜品焦糖香蕉窩夫都OK聽到隔離枱有人反映意粉太硬❗️,個芯都仲係硬嘅好似未熟咁,職員拎走碟嘢話問下廚房係咪standard,結果岀嚟話廚房話係standard尊重返廚房,於是主動問個客唔岩食幫佢換第二樣,最後換左通心粉。我諗大家短期內可以唔使嗌意粉,除非之後廚房真係肯承認係難食要改😂訂座有request卡位,12點3去到嘅時候,果2個有好多相框嘅主要打卡位係冇人嘅,不過有問到餐廳就話已經有人留左,但都有帶到入面嘅sofa位坐,sofa位有2枱,係2邊sofa對住坐,影相時會有啲尷尬🤣但sofa好闊落同埋靚就夠😆,頭頂有盞好光嘅燈直射,影相塊臉會有好強嘅陰影,要自己就下位同調暗啲😂可能聽到我地影緊相嘅時候話太光,職員話餐廳遲啲都會揾師傅換暗啲。用餐過程有不停問嘢食岩唔岩食同埋refill水,好似有限時,但入座時冇同我地
本來見到啲差評都有心理準備去試伏,
但係…好似冇講到啲服務咁差或者係好難食,
可能改善過😂

嗌左2個lunch set: 燉牛肉通心粉同牛肉漢堡
❗️不過個餐湯就勁鹹 飲幾啖飲唔落去
甜品焦糖香蕉窩夫都OK

用餐過程有不停問嘢食岩唔岩食同埋refill水,好似有限時,但入座時冇同我地講到,直到離開見到都未滿座,打卡同食嘢都幾心滿意足💙
2022-05-11