RUE DU LIBAN

2024-07-30 3113 瀏覽
試下新野,黎巴嫩菜。成間舖頭嘅天花都係乾花,幾靚,所有職員嘅服務態度都好好。當晚仲有3枱中東衣着人幫襯,應該都係正宗😂😂我哋叫左3個野食加1款甜品,味道全部都不錯,但份量偏細,如果男仔可能會吾夠飽。Grilled Octopus 🐙香烤八爪魚,依個八爪魚好淋好好味,配菜係鷹嘴豆沙律都幾fresh 。Spinach Sambousek迷你菠菜松子仁酥角依個係即炸,上枱係熱辣辣,入面包住好多波菜加埋乳酪汁成件事都幾夾。Lamb Shank中東經典慢燉羊腿依個佢等我哋食埋二個野先叫廚房煮,所以都等左大約20幾分鐘。上枱好看,慢燉羊啲肉質好淋好入味,而且無好大陣騷味,好味。最後甜品吾記得叫咩名,係芝士加蜜糖啲friend 😂要配合胰島素食用,因為真係超級無敵甜。不過有員工助慶唱生日歌幾好笑。整體感覺幾好係價錢貴左小小😂多謝張姨破費啦🥰🥰
當晚仲有3枱中東衣着人幫襯,應該都係正宗😂😂

Grilled Octopus 🐙