2020-06-01 2167 瀏覽
服務態度好差,甜品都其實真係唔係想像中好食首先3個人去到,侍應安排左張好細既2人枱,但其實見到現場有幾張大枱冇人坐,亦都有2個人既坐4人大枱,但其實online booking冇得揀定坐咩枱,所以去到好失望,然後問左職員有冇得換枱,過左陣話有人cancel booking可以換,問我哋滿意未?!?????400蚊一個人既afternoon tea禁既服務,真心差爆然後我哋都冇再講d咩唸住食完就走咸點係好食甜品就真係見人見智我3個人都覺得唔值$400有個西柚雪葩,好酸好澀有個綠色既開心果朱古力,真心難食入面一大pat開心果醬,個質感同味道真係難以形容黑森林蛋糕真係普通到同美心既差不多然後唯一ok既拿破崙都有d偏甜Scone就一般般,其他出面酒店既仲好食d而且Scone同甜品可以refill,但係冇問過我哋就收走曬d野,重新叫過亦都冇主動比番d醬我哋所以整體來說真係唔值得亦都好失望
服務態度好差,甜品都其實真係唔係想像中好食

?????
然後我哋都冇再講d咩唸住食完就走
咸點係好食
甜品就真係見人見智
我3個人都覺得唔值$400
有個西柚雪葩,好酸好澀
有個綠色既開心果朱古力,真心難食
入面一大pat開心果醬,個質感同味道真係難以形容
黑森林蛋糕真係普通到同美心既差不多
然後唯一ok既拿破崙都有d偏甜
Scone就一般般,其他出面酒店既仲好食d
所以整體來說真係唔值得亦都好失望