2023-05-11
因為朋友工作需要,同佢去the right place試下一間可以坐耐啲既餐廳。一坐低,見到餐廳已經坐低好多人,張張枱都一杯兩杯啤酒咁,呢個真係一個好傾計既地方。咁就試下唔同菜式,menu有一版主菜,另外一版就小食,仲有一本drink menu。果晚有兩種啤酒優惠,$38已經有得叫,平過好多HH。我地大概HH之後加入。叫左個頭盤 - 避風塘魷魚酥好香口既一道菜,都幾開胃。主菜-帶子扁意粉好大個帶子,好有飽足感主菜2-薯仔豬胺配蘋果蓉豬胺燒得好脆,不過乾身左少少,要甜一點蘋果蓉同少少醋,都係值得推薦。甜品-Tiramisu食到最後,用一個甜品作結,有雪糕同個蛋糕,本身唔算好大個,味道同想像好接近。食完比較完滿既一餐。最後十點左右,又有一輪顧客坐滿飲酒,飲下一場。綜合評語:一個好好HH, 食飯, 餐後宵夜既地方。位置闊絡,適合成班人吹水既地方。👍🏻👍🏻👍🏻環境上可能因為多人食煙,所以有陣煙味,但還可以的。下次再幫襯。👏🏻👏🏻
叫左個頭盤 - 避風塘魷魚酥
好香口既一道菜,都幾開胃。
主菜-帶子扁意粉
好大個帶子,好有飽足感
主菜2-薯仔豬胺配蘋果蓉
甜品-Tiramisu
最後十點左右,又有一輪顧客坐滿飲酒,飲下一場。
綜合評語:
環境上可能因為多人食煙,所以有陣煙味,但還可以的。
下次再幫襯。👏🏻👏🏻