2021-09-13
港威酒店Three On Canton afternoon tea🥂今次佢哋同Somersby合作推出超仙氣醉人「SOM」動下午茶🥂真係有煙嫁💨岩晒大家來打打卡💓🥂Somersby Sparkling Rose🥂Tea Set總共有十一款鹹甜美點俾大家享受,當中以Somersby Sparkling Rose主題的「雜莓奶凍配玫瑰啫喱」、「橘子乳酪配玫瑰泡沫」同「士多啤梨雲呢嗱撻配玫瑰果醬」最新穎!有水果香味外仲有啲酒香😋🍎Sweet🍎小妹最愛既係可愛到成粒蘋果形狀的「柚子青蘋果白朱古力」慕絲質地,酸酸甜甜入口即溶勁正😍 而「紅桑子黑朱古力蛋糕」及「藍莓芝士餅」就不過不失😋🍄Savoury🍄鹹點「芝士蕃茄蘑菇漢堡」同「番紅花帶子配椰菜花醬」比較特別,原來漢堡中間只係一塊炸到成塊漢堡扒形狀的「蘑菇」😝分子料理?我都俾佢呃咗~而其他鹹點包括「煙三文魚酥」、「去皮車厘茄配水牛芝士」及「提子鬆餅配果醬及奶油忌廉 」,味道正正常常😋🍸Souvenir🍸呢個Tea Set最著數既地方係現場可揀Somersby蘋果酒、Somersby雞尾酒、咖啡或茶。食完每人仲有Somersby蘋果酒杯🍸、Spar
🥂Somersby Sparkling Rose🥂
🍎Sweet🍎
🍄Savoury🍄
🍸Souvenir🍸
呢個Tea Set最著數既地方係現場可揀Somersby蘋果酒、Somersby雞尾酒、咖啡或茶。食完每人仲有Somersby蘋果酒杯🍸、Sparkling Rose同Somersby紀念品拎走🥰
*贈品數量有限,送完即止。
💰 原價:HK$568 for two
📞 電話:2113 7828
📍 地址:Three on Canton (尖沙咀)
尖沙咀廣東道13號海港城港威酒店3樓