2020-09-27
去咗呢間餐廳食真係非常非常唔開心。。 星期五晚book左同朋友係位於尖沙咀既呢間餐廳食飯,一進去餐廳其實好細,不過都唔係話好差。到落單叫嘢食嘅時候,諗住先飲杯水,點知水都要$40一枝。唔飲水啦咁,咁happy friday飲下cocktail都仲開心,同朋友叫左1人1杯cocktail飲,分別係screwdriver, mojito, pinacolada。大家從圖片可以睇得出杯cocktail係幾冇心機沖,個杯同出面茶記個啲冇分別!重點係成$98一杯,仲要bartender 幫我地沖野飲個時口罩都唔帶。。。 同侍應反映反,佢就正係話因為bartender食緊野,疫情期間都咁樣顯示得佢非常唔專業。杯screwdrive只飲到果汁先生橙汁味,杯mojito多薄荷葉多到苦,杯pinacolada只係一杯椰汁奶。 到上菜,carbonara味道正常,牛扒肉質係臭嘅,咀嚼嘅時候係有浸牛臭味。。。 唔怪得知佢放咁多sause, 重要成$300!最後fish & chip, 都好難可以難食,但佢個魚柳係嗰啲急凍現成野, 好冇心機做。 呢一間餐廳係永遠冇下次,我都會提醒朋友唔好去呢一間嘢食。
呢一間餐廳係永遠冇下次,我都會提醒朋友唔好去呢一間嘢食。