2020-12-21
之前喺上網都見到好幾個朋友試過,我都一樣嚟打下卡先,依間餐廳唔算大,但都好闊落,環境都舒服,食物以台式為主,背景有粉紅色霓虹燈,再加上彩色❤️🧡💛💚打卡backdrop 位,好少女感覺🥰花香特色月見卡邦尼 $128大大的一碟,一邊放意大利,另一邊放上大蝦,而中間有一只雞蛋做分隔,就算擺放方式同平時食的卡邦尼有點不同,但忌廉汁一點都不會少,而且個卡邦尼汁仲creamy ,好香濃,所以好有滿足感炸排骨拉絲蛋餅 $78蛋餅真係食得多,但依一款蛋餅真係好少食,因為塊炸排骨真的好大塊,再加上芝士,真係好飽肚,不過蛋餅有啲似手抓餅嘅皮明太子鹽酥雞 $78熱辣辣咁食再加上明太子醬又幾配合,鹽酥雞又唔會炸得好粉,都唔會好油,份量都幾足夠凍髒髒朱古力 $55賣相真係好髒髒😂滿到瀉哂出嚟,但成杯飲品好澎湃,朱古力味好濃郁,又唔會好甜,啱錯朱古力控髒髒抹茶雪糕拿鐵 $58依一杯飲品係朋友飲,佢嘅評語喺抹茶味道唔算太濃,仲有淡淡的奶香,整體唔會好甜,再配上抹茶雪糕,其實都好match
花香特色月見卡邦尼 $128
炸排骨拉絲蛋餅 $78