平時一大班friend聚埋話去打邊爐,我都一定會推介佢哋嚟book相馬!😗我諗我已經榮升老是常出現嘅熟客仔😂朋友成日問我點解咁推薦呢間,其實最主要係因為呢度真係❗️超❕多❗️選❕擇❗️首先佢哋嘅湯底選擇係好flexible,有得就咁一人一細鍋,又可以揀大鍋,大鍋又可以揀鴛鴦湯底,啱晒一大棚人嚟唔洗就呢個就嗰個😌湯底味道選擇有成11款咁多,仲有啲特別嘅味道,例如山盛香菜、牛乳呢啲比較少喺連鎖火鍋店見到嘅湯底!緊有一款啱你食😜 講完湯底就緊係到主角:肉!打邊爐無非都係想食肉啫🤭呢度有唔同等級嘅肉類可以揀,由最普通嘅美國進口牛肉,到美國特選牛肩胛、頂級牛小排、日本鹿兒島黑豚肉都有🤤除咗任食肉類,仲有得任食海鮮,熟食,同基本嘅丸類,蔬菜類都有齊晒🉐不過最最最滿足嘅係,呢度雪糕同飲品都係無限量供應,仲要有我至愛嘅韓國藍白罐忌廉溝鮮奶🥹叫我如何唔愛上呢度呢?😋