2021-08-26
Best friend請食生日飯我個人食buffet 只主打海鮮,生蠔,鵝肝,甜品,唔多食主食- 生蠔任拎, 但係法國蠔偏細隻,海水味重,師傅洗得幾乾淨沒有沙。龍蝦個晚好新鮮,顏色鮮艷,但唔係假膠個種,肉質彈牙唔似擦膠,唔會有梅爛。encore 左3隻。- 鵝肝煎得幾香脆,放晒係度任拎,有燈照住都保暖。- 羊架意外地高分,肉質粉嫩, 唔會太騷臭味。相反,牛扒完全唔掂,又鞋又老,食唔落- 居然有片皮鴨食, 質素正常, 師傅都切得幾薄片, 有齊 三款唔同配料, 過下癮都幾好。- 甜品都有十幾二十款 選擇頗多雪糕又有雪糕杯加雪糕批 仲有自製班戟機。總括嚟講 ,企自助餐位的師傅有禮貌 ,職員換碟速度都快。職員都有善有禮貌。 而且有飲品任飲 ,飲品部職員有求必應,我們叫他加多啲冰又冇托手踭,明明沒有的凍茶都專登整給我們, 凍拿鐵好飲。
- 鵝肝煎得幾香脆,放晒係度任拎,有燈照住都保暖。