2021-12-18
好多屯門人都聽過thre3 concept😌本身喺藍地嗰間舖都開咗好耐,依家再喺新墟開多間分店。今次係去新墟分店,環境都幾大,坐得好舒服👍牛油蒜香比薩$72有啲似蒜蓉包整出嚟嘅Pizza,超級香濃嘅蒜香味,食落超惹味,而且加咗蘿蔔蓉,識落好有口感,濃味人首選👍👍配埋Pizza底嘅番茄醬,少少酸酸甜甜,整體都好配合好好味😋$72大大個Pizza真係好抵食👍大叔炸雞漢堡 $81超級大件嘅漢堡,裏邊除咗有大大嚿炸雞之外,仲有洋蔥圈😋炸雞嘅粉唔厚,雞肉嘅肉汁都好鮮嫩👍配埋蜜糖芥茉醬,完全係大滿足😌小食拼盤 $81❤️雞翼係炸雞翼嚟,唔算好油,而且炸粉都係薄👍雞翼應該係有醃過,食落裏面雞肉都有醃過既味👍❤️辣味腸係超級濃味既德國腸,唔算話好辣,但係偏鹹,👦🏽👧🏻最鍾意濃味嘢就最啱啦🤣❤️濃味芝脆角係👦🏽👧🏻最鍾意既😋😋因為一咬落全部都係芝士,而且都真係濃味既芝士😋😋鍾意食芝士嘅人一定好滿足❤️洋蔥圈就覺得一般般啦,普遍炸嘢都係薄皮,所以個炸粉都係唔錯❤️脆薯角偏淋,如果個皮炸得再脆啲會更好。薯仔蓉嘅份量都算多,滿足到薯仔控👧🏻Latte $30Latte嘅味道正正常常,不過佢哋嘅咖啡豆都真係幾好飲,好易入
牛油蒜香比薩$72
牛油蒜香比蕯
大叔炸雞漢堡 $81
大叔炸雞漢堡
小食拼盤 $81
小食拼盤
Latte $30
Latte嘅味道正正常常,不過佢哋嘅咖啡豆都真係幾好飲,好易入口,唔會係偏酸嘅咖啡,啱晒👧🏻口味👍
烤榛子鮮奶咖啡 $32
呢個有啲驚喜❤️👦🏽超鍾意飲榛子咖啡,呢個算係飲過咁多款榛子咖啡裏面,榛子味最香濃嘅一款😋👍👍