2022-11-08
是咁的~ 呢日同女朋友仔喺屯門區打等夜晚想食打邊爐但又唔想食牛x果d日式邊爐放題,想搵d平平地嘅選擇搵搵下就搵到呢間酒樓有做火鍋放題地點雖然唔係太就腳但勝在價錢抵星期五晚正價時段都只係168全包啫係免加一!仲可以食埋任食雞煲不過我地得兩丁友食唔到咁多野所以都係直接打邊爐算除左火鍋配料紙上面可以剔嘅野食之外仲可以喺出面拎好多火鍋嘅配料(牛栢葉、水魷果d)同埋野飲其中包括一堆熟食炸物 而且全部係新鮮炸起我地試左炸多春魚 炸海鮮卷 炸蝦角 全部都唔錯而且間中都見到職員會喺廚房攞新野出黎refill 所以真係新鮮製造Menu上面可以寫嘅野食都唔算少 肥牛 羊肉 豬呢d一定有,仲有包埋脆肉鯇片同骨腩呢個價錢都真係算性價比唔錯喇至於食物質素方面,當然唔好期望可以同出面268一位嘅做比較啦大家可以當係以前冇連鎖火鍋專門店果陣只係得酒樓會做任食火鍋果d質素但佢勝在計埋熟食其實都好多選擇樣樣嘅質素都平均最驚喜係脆肉鯇片,超大片 而且夠曬爽脆 鐘意食魚嘅必食雖然今次嘅食評簡簡單單 但其實正正就係酒樓打邊爐嘅特色簡簡單單打番個邊爐有時唔係人人都想俾2、300百打個邊爐又要逼自己為左回本係咁食肉呢間酒樓應該t
搵搵下就搵到呢間酒樓有做火鍋放題
啫係免加一!
除左火鍋配料紙上面可以剔嘅野食之外
仲可以喺出面拎好多火鍋嘅配料(牛栢葉、水魷果d)同埋野飲
其中包括一堆熟食炸物 而且全部係新鮮炸起
我地試左炸多春魚 炸海鮮卷 炸蝦角
全部都唔錯
Menu上面可以寫嘅野食都唔算少
肥牛 羊肉 豬呢d一定有,仲有包埋脆肉鯇片同骨腩
呢個價錢都真係算性價比唔錯喇
大家可以當係以前冇連鎖火鍋專門店果陣
只係得酒樓會做任食火鍋果d質素
但佢勝在計埋熟食其實都好多選擇
樣樣嘅質素都平均
最驚喜係脆肉鯇片,超大片
而且夠曬爽脆
鐘意食魚嘅必食
雖然今次嘅食評簡簡單單 但其實正正就係酒樓打邊爐嘅特色
簡簡單單打番個邊爐
有時唔係人人都想俾2、300百打個邊爐
又要逼自己為左回本係咁食肉
呢間酒樓應該target街坊生意為主
見到職員同熟客都打成一片
不過最開心係d職員個個都開開心心 服務態度又好好 對我地呢d生面口佢地都好好招呼
咁好招呼但又可以一個價錢全包唔洗加一
如果大家有經過呢頭 又想簡單打個邊爐真係歡迎黎試試