🎀屯門。默默無名的高質印度fusion餐廳😙🎀🪄店名* #王子廚房🔮地址* 屯門青山公路 - 青山灣段351號彩華花園地下32號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$619 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_屯門剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵王子餐廳喺屯門彩華花園附近 裝修好簡單而明亮 座位安排得幾好 有啱小聚嘅桌子 亦有適合大家庭嘅長桌 令人覺得輕鬆自在👍呢度光線柔和 感覺舒適~最重要係餐廳由印度人經營 可以感受到十分地道嘅印度風味🍽️食物質素🍽️呢間餐廳主打印度Fusion菜 選擇種類po多 從傳統印度味道到創新嘅菜式都有😗每道菜都用新鮮食材製作 食落去每一口都感受到真材實料✨性價比超高!無論想試新口味 定係再回訪 都唔會失望👀評分💖💖💖💖💖🪄餐湯- 海鮮忌廉湯$48 & 蘑菇湯$45呢兩款湯都好足料 海鮮忌廉湯滑順又濃郁 海鮮超多夠大粒 鮮味十足👍蘑菇湯就清新可口 開胃啱啱好 兩款都值得試下👀評分💖💖💖💖💖🪄BBQ醬燒全條豬肋骨$248呢道肋骨嘅醬汁味道濃厚 外面微脆 肉
🎀屯門。默默無名的高質印度fusion餐廳😙🎀

🪄店名* #王子廚房
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$619 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄餐湯- 海鮮忌廉湯$48 & 蘑菇湯$45

🪄BBQ醬燒全條豬肋骨$248
呢道肋骨嘅醬汁味道濃厚 外面微脆 肉質非常嫩滑 咬落去香氣四溢 真係超正 仲有呢個價錢就可以食到甘大份豬肋骨 真心勁抵

🪄脆炸魷魚圈$82
呢款魷魚圈份量多 炸皮稍軟但口感都幾好 魷魚煙韌 配上特製醬汁 都幾唔錯~

🪄 煙三文魚忌廉闊條麵$120
煙三文魚搭配濃郁嘅忌廉醬同滑順嘅闊條麵 味道融合得幾好 十分飽腹😍

🪄飲品- 芒果特飲*2 $38@1
呢杯芒果特飲味道甜而不膩 杯面畫上嘅笑哈哈表情增加趣味 感覺好得意😆

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️