今日朋友生日就book咗呢間餐廳喺龍珠島嗰邊,餐廳樓下有得免費泊車,揸車嚟係好方便。我哋係夜晚嘅時候嚟食,叫咗佢哋嘅Set Dinner我嗌咗個安格斯肉眼扒,好好味!呢個質素呢個價錢我覺得幾抵食,我今次叫咗medium啲肉都好嫩又冇根。同埋真係好多肉汁,值得一試👍🏻另外我朋友佢叫豬仔骨,店員落枱嗰下真係嚇一嚇,超大份!!份量好夠🤤而且都唔會好韌。整體嚟講叫咗呢兩個主菜都係好好味,有水準。最後我哋叫咗兩個甜品,因為我朋友生日所以叫咗店員寫生日祝福。叫咗一個心太軟同芝士蛋糕,個心太軟仲配左一球雪糕。個心太軟做到流心之餘個蛋糕面仲要係好鬆軟,仲要佢唔會好甜。另外個芝士蛋糕都好重芝士味同埋feel到好足料。用兩個好好味嘅甜品作句號呢餐飯我地都食得好滿意。個環境都好舒服,亦都好靚🤭配合埋餐廳播嘅歌令人地好放鬆,好適合同朋友傾偈,因為環境都好靜👍🏻👍🏻店員服務態度都好好,好有禮貌。推薦推薦

我哋係夜晚嘅時候嚟食,叫咗佢哋嘅Set Dinner
店員服務態度都好好,好有禮貌。推薦推薦

安格斯肉眼牛扒
安格斯肉眼牛扒