相信對好多人嚟講 精美嘅賣相絕對會為食物整體加分❣️呢間店嘅出品絕對能夠滿足晒所有顏控之前試過佢哋嘅拿破崙已經覺得一試難忘最近佢哋推出咗新產品【 御 • 和風 Tiramisu】選擇咗用鮮果配搭tiramisu呢個咁新鮮嘅組合仲用咗日式風呂敷包裝設計 誠意十足💝個包裝靚到dum一聲 叫人如何能抵抗💕真係超唔捨得解開個包裝 拎住佢影咗好多相先肯拆******************************💕香印提子Tiramisu ($368)茶控今次忍痛放棄咗伯爵茶無花果口味選擇咗試新野 揀咗香印提子口味 原因 ...係因為俾佢個樣吸引咗😂解開包裝後 只見綠白相間嘅蛋糕放喺仿木盒中 睇落好有質感❣️面頭嘅提子大大粒 青青綠綠咁感覺好清新卡啦卡啦咁間隔住捲成一圈圈嘅白色忌廉芝士仲灑上粉色同紫紅色花瓣 增加視覺上嘅美感🌸18cm*18cm嘅size 4個人share就啱啱好👩‍👩‍👧‍👧雖然勁為食嘅我哋3個人就KO咗佢😋蛋糕用上大阪產高乳純正濃厚忌廉加入意大利mascarpone芝士同日本製雞蛋 食落真係好有層次感❣️面層係新鮮又大大粒嘅提子 香甜十足混和口感幼滑 兼有香濃奶香味嘅忌廉芝士其後係
相信對好多人嚟講 精美嘅賣相絕對會為食物整體加分❣️
呢間店嘅出品絕對能夠滿足晒所有顏控
之前試過佢哋嘅拿破崙已經覺得一試難忘
最近佢哋推出咗新產品【 御 • 和風 Tiramisu】
選擇咗用鮮果配搭tiramisu呢個咁新鮮嘅組合
仲用咗日式風呂敷包裝設計 誠意十足💝
個包裝靚到dum一聲 叫人如何能抵抗💕
真係超唔捨得解開個包裝 拎住佢影咗好多相先肯拆

💕香印提子Tiramisu ($368)

茶控今次忍痛放棄咗伯爵茶無花果口味
選擇咗試新野 揀咗香印提子口味