小店由一個年輕人自家用心經營,以外賣為主,所有burger,即叫即整, 夠哂新鮮,如果你好似我咁有少少八卦,咁你可以企係個檔口面前睇住老闆由煎扒到整包嘅成個過程!🔸️貓霸  見到個名咁架勢,當然要試吓有幾威啦!講真食完絕對要highly recommended 呀!成個burger超大份勁厚囉,點撑大個口都無辦法一啖咬得哂!中間餡料有兩塊手打牛肉碎整成嘅beef patties, 食得出牛肉patty入面有少少牛筋位,所以入口除咗牛肉香口之外,還有煙靱的口感,而且超級juicy, 中間再有塊grill過的菠蘿,肉汁加埋清甜的菠蘿汁, 簡直就係double juicy呀!十分惹味!再加埋秘製蜜糖芥末醬,更加提升整體咗味道的層次,超級滋味呀!個餐仲要跟埋個即炸波浪薯條, 絕對稱得上抵食夾大件,好飽呀!🔸️滑蛋肥牛堡 單叫咗另一款滑蛋系列的漢堡,依舊份量十足,炒蛋滑溜得來,半生熟的質地,入口蛋汁豐富,而且賣相有點像滑蛋小瀑布呀,肥牛軟熟 ,輕炒過份外香口,個沙爹mayo 亦都好夾,真係估唔到小店都咁用心整得咁好食呀!漢堡跟餐都可以揀小店嘅特飲🔸️貓毛朱古力超濃郁嘅朱古力特飲,好似dark choc

🔸️貓霸

🔸️滑蛋肥牛堡

漢堡跟餐都可以揀小店嘅特飲

🔸️貓毛朱古力
超濃郁嘅朱古力特飲,好似dark chocolate 咁,入口純粹可可味已很吸引,而且仲係少甜only,我個人特別喜歡呀!

🔸️Oreo milk shake
飲得出係oreo + 朱古力 + 雪糕, 對我來講會比較甜,不過屋企個小寶貝好like 囉~

小店仲有好多其他炸物小食,同埋唔同款式嘅burger, 如果下次晚餐唔想食飯,其實來試小店嘅burger 都可以一樣咁飽又好食呀!
滑蛋肥牛堡
貓霸
題外話/補充資料: 小店屬於自家小本經營,老闆好犀利,咩都一腳踢,所以如果大家想食好嘢,又唔想等得耐,咁可以whats app 小店先落單,咁去到就可以有得拎喇! 小店是區內少有開到零晨的店舖,(區內夜貓有福了),所以大家留意番佢地嘅營業時間 4pm ~ 3am呀!
滑蛋肥牛堡
貓霸