2024-02-02 43 瀏覽
見屯門有間新開嘅台式餐廳就同個frd一齊去試下😆起司肉鬆蛋餅去食台灣嘢就一定要叫蛋餅 佢個蛋餅有好多芝士 食落去有拉絲嘅感覺 所以一定要趁熱食🤤🤤招牌醉雞卷呢個醉雞卷又大碟又抵食 $42就有九件醉雞卷 啲雞肉都好實 個味道都好濃🐥椒鹽臭豆腐一嚟到真係有臭豆腐嘅臭味🤣炸得好脆 再加埋個豆瓣醬真係一流嘅配搭👍🏻麻辣鴨血傳統嘅台灣小食少少辣啱啱好又唔會腥😋半筋半肉麵🍜之後就嚟到主食啦 好大碗 仲有兩款前菜 酸酸甜甜咁 好開胃🤤個牛肉麵都好夠味 牛筋同牛肉肉都好腍 仲有紅蘿蔔同白蘿蔔🤩月滷招牌雞扒便當啲雞扒多到好似成座山咁 一個女仔應該食唔晒 佢個飯係滷肉飯 啲雞扒都炸得好脆🤪火焰蝦🦐呢個係佢哋新推出嘅產品 個蝦會喺你面前淋啲酒落去就有火焰嘅效果 洋蔥同啲蝦都好惹味😍玫瑰草莓雪花冰🍓最後我哋仲叫咗個雪花冰做甜品 士多啤梨味好重 仲有好多粒士多啤梨 我同個friend兩個人食一個就啱啱好啦🥰
見屯門有間新開嘅台式餐廳就同個frd一齊去試下😆

起司肉鬆蛋餅