2024-02-05
突然間好想食壽司刺身😝😝 見到屯門景峰輕鐵站隔離有呢間壽司凍肉專門店,過去睇下發現都幾吸引☺️☺️☺️ 食物款式好豐富🥰🥰🥰 有大大個$35拉麵餐牌,非常抵食🤪 不過是日我都係想食壽司刺身多啲,咁佢壽司刺身都唔貴😝😝好值得試下☺️☺️餐廳雖然置有少量立食位,但主打做外賣既,除咗壽司刺身,仲有雞煲羊腩煲盆菜等等,當然仲有凍肉櫃賣凍肉啦🥰🥰 仲有好吸引既各地零食,好似人氣既日本名古屋蝦片和NY Cheese 餅乾都有😙😙 仲有台灣呀香港特色小食醬油🤪🤪🤪我叫咗好多野食,加埋$500都唔洗😍 超級抵😍又好味😀😀希靈魚刺身六片半磅三文魚刺身蟹膏花之戀花之戀腐皮吞拿魚沙律腐皮芝士蟹子腐皮帶子裙邊三色魚生飯(帶子、開赤海蝦、三文魚)五香豬肉乾真心推介呢間壽司凍肉專門店,位置喺景峰輕鐵站隔離,非常方便😉😉叄壽司凍肉專門店 (屯門)屯門青翠徑9號多寶大廈上層34號舖
我叫咗好多野食,加埋$500都唔洗😍 超級抵😍又好味😀😀
希靈魚刺身六片
半磅三文魚刺身
蟹膏花之戀
花之戀
腐皮吞拿魚沙律
腐皮芝士蟹子
腐皮帶子裙邊
三色魚生飯(帶子、開赤海蝦、三文魚)
五香豬肉乾
叄壽司凍肉專門店 (屯門)
屯門青翠徑9號多寶大廈上層34號舖