𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙧𝙚𝙦𝙪𝙚𝙣𝙘𝙮喺山林道比較入既位置,餐廳店面都幾大同幾有𝙎𝙩𝙮𝙡𝙚,不過可能因為𝙎𝙤𝙛𝙩 𝙊𝙥𝙚𝙣𝙞𝙣𝙜既關係,仲未需要排隊😏,岩哂放假想飲杯咖啡𝙃𝙚𝙖下,但又唔想排餐死既我😂。————————————————————𝘾𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 $𝟗𝟖口感𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢𝙮,意粉軟糯,掛汁度高🍝,啖啖都充滿濃濃既煙肉蛋香,重口味愛好者一定勁中意♡ ————————————————————𝙋𝙚𝙣𝙣𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙏𝙝𝙮𝙢𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙈𝙚𝙖𝙩 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚 $𝟗𝟖蕃茄醬汁酸爽開胃,雞肉碎份量大,𝙋𝙚𝙣𝙣𝙚有𝘼𝙡 𝘿𝙚𝙣𝙩𝙚口感,但醬汁略微過濕潤,稠啲會更好。————————————————————𝘿𝙞𝙧𝙩𝙮 $𝟒𝟓 (𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩 +$𝟏𝟓)雖然分層唔太明顯,但咖啡濃厚香醇質感幼滑,唔錯。————————————————————𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝𝙖 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 $𝟒𝟒 (𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩 +$𝟐𝟓)抹茶味香濃,所以奶味相對地無咁重。不過茶粉落得有啲多,飲落質感嚡熠熠。
𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙧𝙚𝙦𝙪𝙚𝙣𝙘𝙮喺山林道比較入既位置,

𝘾𝙖𝙧𝙗𝙤𝙣𝙖𝙧𝙖 $𝟗𝟖

————————————————————
𝘿𝙞𝙧𝙩𝙮 $𝟒𝟓 (𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩 +$𝟏𝟓)
雖然分層唔太明顯,但咖啡濃厚香醇
質感幼滑,唔錯。
————————————————————
抹茶味香濃,所以奶味相對地無咁重。
不過茶粉落得有啲多,飲落質感嚡熠熠。