同朋友係尖沙咀覓食,見到呢間細細地但裝修又幾靚嘅西餐廳,好鍾意霓紅燈hehe。‪ 𓌉◯𓇋黑松露牛肝茵卡邦尼意粉 $98好稠身嘅黑松露sauce,每條意粉都有濃厚嘅黑松露味,正。同朋友兩個人用5分鐘已經食曬,唔洗普通嘅卡邦尼啊( ⋅֊⋅ ).ᐟ.ᐟ 又creamy又無壞太油膩,仲好碎煙肉hehe。‪ 𓌉◯𓇋垃圾八瓜魚 $48好邪惡,好大隻,好多隻!朋友果日食完即刻話喉嚨痛哈哈哈,可能4個人share會好啲,見佢個名咁得意忍唔住叫黎試下,又真係幾香又脆ˊᵕˋ‪ 𓌉◯𓇋 邪王炎殺黑龍意粉 $28嗌過陣完全唔知係乜黎,純粹覺得好得意哈哈哈( ͡° ͜ʖ ͡° )聽聞係動漫招式名,黑醋雞球crossover天使麵好特別,雞球怍炸到脆卜卜配埋個sauce好開胃。不過天使麵就普通啲,個人覺得好似自己係屋企煮果隻意粉hahaˊᵕˋ菜式特別真係好吸引‪𐤔𐤔‬‪𐤔JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

‪ 𓌉◯𓇋黑松露牛肝茵卡邦尼意粉 $98

‪ 𓌉◯𓇋垃圾八瓜魚 $48