2022-11-02
收工係朗豪坊行街搵野食,就見到呢間川滬料理竟然有火鍋放題,仲要有小籠包食🤣🤣就即刻入左去試試佢湯底同平時見既好唔同,有好多川滬特色既選擇,我地揀左酸菜魚同埋胡椒豬肚🤣酸菜魚就食得多,未試過打邊爐🤪🤪其他配料同埋飲品都係QR code 落單,有豬牛雞,丸類,其他例如枝竹,鴨血,午餐肉等等都有,當然唔少得菜同菇果d 啦😚😚特別既地方係有小籠包任食,一籠4粒可以任叫,佢即蒸熱辣辣又唔會過龍,仲有好多湯汁o入面好好食😋😋除左火鍋料,仲有擔擔面,上海粗炒,黑糖豆漿(可加珍珠/冰粉)可以任叫添,幾多野食又好食😍😍鋪頭除左打邊爐仲有小菜,下次都想試下佢d 小菜🤓🤓📍 十十川滬料理 (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓7號舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry旺角 #十十 #十十川滬料理 #一人火鍋 #火鍋放題 #小籠包 #酸菜魚
鋪頭除左打邊爐仲有小菜,下次都想試下佢d 小菜🤓🤓
📍 十十川滬料理 (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓7號舖