尖沙咀K11附近有間細細地既cafe,工業風裝修,啡色為主,門口外有梯級戶外位,好型! 佢地有自家既烘焙咖啡豆,一入去已經聞到好香濃既咖啡味,牆邊仲有擺放售賣一包包咖啡豆☕ 我地既晚餐叫左:.🍖香煎豬鞍豬鞍已切塊,厚度適中,肉質好軟好juicy,配埋醬汁好夾!.🍝明太子忌廉意粉配烤烏魚子實而不華既賣相,食落去係幾好味! 意粉吸收左明太子忌廉汁好入味,烤烏魚子增加左口感! 簡單美味既意粉!.🥞Plain Pancake原味既pancake加埋蜜糖,無得輸! Pancake質地好鬆軟,充滿蛋香味,口感唔錯! 簡單配上蜜糖就已經好足夠!.☕Iced Caramel Latte好香既焦糖味奶啡,甜度適中,咖啡味幾突出,真係唔錯!.🍵Hot Tumerica and Lemon Ginger tea媽子最近都唔係太舒服,叫左呢杯熱茶,飲落去好舒服,好香既檸檬薑味,薑味唔會辣,暖暖地飲好正!
🍖香煎豬鞍
豬鞍已切塊,厚度適中,肉質好軟好juicy,配埋醬汁好夾!
🍝明太子忌廉意粉配烤烏魚子
🥞Plain Pancake
☕Iced Caramel Latte
好香既焦糖味奶啡,甜度適中,咖啡味幾突出,真係唔錯!
2023-04-12