2014-04-10 3727 瀏覽
同個fd去荔枝角配眼鏡 適逢lunch time特登上open rice搵下有咩好野食 見到呢間cafe就上黎試下首先黎左個好細份的salad之後上左corn soup and bread 聽講佢既包好出名 不過食落好普通 又唔係人地講到有很揀又熱既😅我個fd揀左蕃茄大蝦意粉 ($128) 啲蝦幾大粒 成碟都幾好食我叫左pumpkin chicken risotto ($108) 好好食 南瓜味唔太重 加左蛋同忌廉 好正本身見到main course咁細份都擔心唔夠飽 不過頭先食左兩個包 又有湯同沙津 個飯食到一半都有少少飽不過都岩岩好食得晒估唔到仲有件細細地既cheesecake同餐飲 食完好full好滿足加一之後都係$100頭 又有咁多野食 環境都幾好 星期一lunch time人唔多 不過一開頭問我地有無book位我仲以為好full要等 服務幾好 好似係manager serve我地 次次等我地finish先上下一樣菜 都幾快唔洗點等下次再黎荔枝角會再食過 佢令我對荔枝角的印象不淨止工廠區咁簡單
首先黎左個好細份的salad
不過都岩岩好食得晒