2022-05-26
【自由配搭爆餡BAGEL🥯 】火炭工廠區不嬲都係搵吓就會發現好多隱世嘢食🌟之前無意發現到呢一間小清新嘅隱世BAGEL CAFE🥯佢有好多款BAGEL揀,啱曬BAGEL控😛.🍴𝙰𝚅𝙾 𝙲𝙷𝙸𝙲𝙺𝙴𝙽 朋友表示係高級版SUBWAY😂係好食嘅BAGEL🥯BAGEL夠煙靭,BAGEL味可以自由配搭🤩今次揀咗NY BAGEL味,少少辣🥰而AVO CHICKEN入面都勁多材料,有牛油果🥑有機雞胸、車打芝士、蕃茄乾、青瓜、生菜等等🥬食落好濃蕃茄味🍅而SAUCE係蜜糖芥末味🍯食落甜甜哋,推介‼️鍾意牛油果嘅人仔不妨叫呢個🥑.🍴 𝚃𝙷𝙴 𝚂𝚃𝙰𝙲𝙺 呢款BAGEL揀咗芝士味,真係食到芝士味🧀食落煙韌啲,呢款THE STACK 係有煙燻牛肉、火腿、芝士、蕃茄、蘑菇等等🍄SAUCE係蛋黃千島醬🤩材料食落好清新好FRESH🌱相比下冇乜特別😢所以係同我想像中差唔多味😂.🍴沙律菜入面有生菜🥗蕃茄仔🍅粟米🌽,食落材料好FRESH😝佢仲有麻醬係入面🙈.🍴 𝙶𝚁𝙴𝙴𝙽 𝚃𝙴𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴 一飲好有綠茶味🍵好似有綠茶朱古力係入面😚個人認為有少少甜🙈.🍴𝚁𝙾𝚂𝙴 𝙴𝙰𝚁𝙻 𝙶𝚁𝙴𝚈一望已經好靚🌹飲到幾濃ROSE味同奶味🥛但係
🍴𝙰𝚅𝙾 𝙲𝙷𝙸𝙲𝙺𝙴𝙽
🍴 𝚃𝙷𝙴 𝚂𝚃𝙰𝙲𝙺
🍴沙律菜
🍴 𝙶𝚁𝙴𝙴𝙽 𝚃𝙴𝙰 𝙻𝙰𝚃𝚃𝙴
一飲好有綠茶味🍵好似有綠茶朱古力係入面😚個人認為有少少甜🙈
🍴𝚁𝙾𝚂𝙴 𝙴𝙰𝚁𝙻 𝙶𝚁𝙴𝚈
一望已經好靚🌹飲到幾濃ROSE味同奶味🥛但係咪我見識少EARL GREY點解白色😂但係我真係飲唔到EARL GREY味😅懷疑佢俾錯我😂雖然唔知自己飲緊咩但呢杯嘢幾好,唔太甜,熱飲應該好飲啲☕️
🔖有得自選BAGEL🥯味,有接近10款揀咁多👍🏻
🔖可以加錢做COMBO🈹有埋沙律同飲品🥗
💡店舖座位唔多,如果星期六日嚟可能就會多人少少🗓
💡BAGEL餡真係勁多,完全係爆餡,打卡應該勁有辨識度📸
😷大家記著等疫情好返啲先去試💪🏻
💎推介指數: 💎💎💎💎(有好多款BAGEL🥯、口味)
💡性價比:✨✨✨
🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️