2019-08-29
星期三夜晚帶埋BB同朋友一齊去食晚飯,其實係之前係FB見到段片,介紹佢個鰻魚蛋包飯好吸引,所以特登去試🤤其實如果唔係老公揸車,我應該未必會去,因為要帶住BB,仲要地點唔太方便😅火車站行去大概十五至二十分鐘,而且係全露天ge情況,仲要係夏天😅不過對於一大班朋友咁去黎講,成班friend 行下傾下計,應該問題不大🙆🏻♀️好!入正題!首先,個餐包好好食😂好香、夠熱、鬆軟、仲有少少甜。平時食西餐我係唔會食個餐包ge,因為我食完個包,再飲埋湯就會食唔哂個正餐🤦🏻♀️但食次我成哂成個🥺可能你會覺得我好誇張,但真係好好味🥺而我係已經食完飯之後,再食多半個🤦🏻♀️而我亦有問同行ge朋友,大家都覺得個包係自家制ge😋第一味上ge就係今晚最想試ge鰻魚蛋包飯,相中ge鰻魚無我係短片見ge咁長,原來因爲原條鰻魚係要加$28🤔咁加唔加就大家自行決定啦🤷🏻♀️但整體黎講個蛋包飯係好好味ge,蛋好滑,飯有鰻魚汁,但條鰻魚我認為係買現成加熱,但整體都好好食😋👍🏻豬仔骨,好入味、夠”林”唔”鞋”口、唔會有渣、肉唔痴骨👍🏻朋友都讚好味,只係我覺得芥末味重左少少(應該係我自己問題)雖然影相賣相好似差左少少,但佢係好味ge
好!入正題!
豬仔骨,好入味、夠”林”唔”鞋”口、唔會有渣、肉唔痴骨👍🏻朋友都讚好味,只係我覺得芥末味重左少少(應該係我自己問題)雖然影相賣相好似差左少少,但佢係好味ge👍🏻下次會試第二隻醬
Pizza,味道ok ge,無話特別好好味,如果個餅皮脆多少少就好啦😋
小食拼盤,雞翼好好味!魷魚圈都好味,再脆少少會更好,蝦無咩特別,薯角都係正常薯角🤷🏻♀️
朱古力沙冰,好味👍🏻建議食到一半先叫,因為冰溶得好快🤦🏻♀️好快變左凍朱🤷🏻♀️
總括黎講會再黎多次ge,因為仲有好幾樣野想試😋