2025-03-05
今日到黃竹坑地鐵站做嘢、中午肚餓、所以係A1出口四圍搵嘢食、行咗幾分鐘、在Mplace大廈的地下、見到有一間西餐廳裝修幾靚、餐廳名叫Insanity、我個肚都咕哩咕嚕insane 咁叫緊我、我於是走入餐廳、裏面裝修得很靚、天花仲有一隻船仔、打開餐牌即時叫咗兩個套餐 一個是香煎三文魚柳配忌廉芥末汁 另一個是肉眼扒配黑椒汁頭盤首先是南瓜忌廉湯、南瓜味很濃 很香 很滑 好味跟住的香煎三文魚扒 做得很好、中間仍是溏心 配咗忌廉芥末汁 味道配搭香滑唔搶口 滿分 很好味而肉眼扒亦做得很出色、切開是粉紅色、剛剛好、配黑椒汁非常之惹味、 薯條香酥鬆脆、正呀好食嘅 嘢 總係唔停得口 好快就光盤了 跟住的甜品 就是藍莓芝士餅 芝士味很濃 餅底很鬆脆 這真是一個幸福的午餐、 正
頭盤首先是南瓜忌廉湯、南瓜味很濃 很香 很滑 好味