2019-10-26 1704 瀏覽
今日同男朋友慶祝anniversary, 黎開荔枝角就search有咩食,見到呢間都幾多好評,所以就去左G.Cuisine食dinner慶祝,食物質素好好、服務又好叫左鵝肝多士配沙律、帶子意粉(冇唒蜆肉) 同牛肋骨,每樣野都好好味,不過牛肋骨個賣相就麻麻送果個包有兩種醬,一種係黑松露牛油另一種係蕃茄醬,兩種都唔係出面餐廳一般可以食到,幾有特色幾好味鵝肝多士好入味,個面脆得黎又唔會太燶,帶子意粉份量唔多,但個汁好正, 牛肋骨煮得好淋同入味,好似牛腩咁淋,個醬調配得啱啱好,又唔會太鹹又唔會冇味我地拎左個蛋糕上去,waiter幫我地點好蠟燭又主動幫我地影相 仲用左自己手機幫我地影 原來係俾surprise我地,送左個相架俾我地入住影左果幅相🥰會推介比朋友同再去食!

會推介比朋友同再去食!
慶祝紀念
紀念日