2022-08-04
想黎呢間打卡餐廳好耐😊入到去先知係泰式餐廳,大驚喜,無諗過靚靚工業風裝修,原來食泰國野!!! 佢地近來推出幸運輪抽獎,食滿每$150可轉一次⭐最勁嘅獎係$500現金卷😱一人套餐 $138有mini小食拼盤、主菜、飲品,一睇就覺得抵食~小食有齊雞翼、春卷、蝦餅同蝦棗,款式齊。主菜揀左泰北海南雞飯,雖然已經叫左少飯,但都仲係好大份,油飯來講唔算好油,岩曬口痕又想食肥野嘅我,好好彩師傅比左雞脾位置我,啖啖肉,好爽😝炭燒雞扒配脆米通 $88呢個大推✨✨脆脆米通配上粒粒花生碎嘅沙嗲醬,真係好好食😝😝😝加埋大大件雞扒,切開有十幾件,份量多,味道又正泰式滷水豬脾 $98中規中矩,份量都ok多,唔算好肥所以我都幾接受到😎配有醃菜,酸酸甜甜幾開胃。用來送飯會係一個好選擇泰式去骨海南雞(例牌)$108因為朋友好鍾意食,所以又叫左份海南雞,無骨所以食得好放心,啖啖肉。份量都幾多價錢好合理!
一人套餐 $138
炭燒雞扒配脆米通 $88