餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

2017-09-09 829 瀏覽
好耐都無食過意樂啦~趁佢裝修完試一試先~裝修後,全部變晒做卡位善用左好多地方人人都愛卡位~咁就唔駛等咁耐啦餐牌好似無咩點變~紅酒牛肋骨珍珠飯~d湯有少少似紅湯~但食得多會覺得咸雞扒野菌滑蛋飯配西西里茄汁~又係珍珠飯黎~茄汁唔係平時食薯條配果d~真係有好多粒車厘茄~唔錯呀同埋原來滑蛋有好多洋蔥寫明會好d~有人唔食好難揀出黎配多個粟米湯~中和下d咸味~唔錯呀!好濃郁仲有男人既樽鹽tim要幾咸有幾咸啦~~~總結:屋邨商場內既餐廳~有呢個質素係非常之好!價錢又抵食~環境又闊又大~幾多人都可以坐卡位不過拎水就要自助啦無所謂啦~行2步姐~絕對會再食~如果我樓下有~可以會變飯堂
好耐都無食過意樂啦~
趁佢裝修完試一試先~

裝修後,全部變晒做卡位

善用左好多地方
人人都愛卡位~咁就唔駛等咁耐啦

餐牌好似無咩點變~

紅酒牛肋骨珍珠飯~d湯有少少似紅湯~
但食得多會覺得咸

雞扒野菌滑蛋飯配西西里茄汁~又係珍珠飯黎~
茄汁唔係平時食薯條配果d~
真係有好多粒車厘茄~
唔錯呀
同埋原來滑蛋有好多洋蔥
寫明會好d~有人唔食好難揀出黎

配多個粟米湯~中和下d咸味~
唔錯呀!好濃郁

仲有男人既樽鹽tim
要幾咸有幾咸啦~~~

總結:
屋邨商場內既餐廳~有呢個質素係非常之好!

價錢又抵食~

環境又闊又大~幾多人都可以坐卡位

不過拎水就要自助啦
無所謂啦~行2步姐~

絕對會再食~如果我樓下有~可以會變飯堂
2017-08-28