餐廳: 香江花月 (荃灣廣場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-09-12 3483 瀏覽
本身透過OpenRice book位 book位時要先預付特選牛圈(優惠價$368)咁無問題 我先比錢 當日去到見到門口寫住特選牛圈$1 … 咁我同reception講我地訂左同一個餐 睇下可唔可以照用返1蚊優惠價 因為其他客人食同樣set都係$1 😅😅reception話唔得 入到去問左好幾個同事都一樣話比左錢就冇 仲即刻跑走 心諗算 一坐低完全乜都冇 又冇茶要係咁問先有 個爐黎又唔開 落單淨係落左3樣野 一位態度極差短髮中年女人staff幫我地落單 等左n耐終於野食終於到 明明叫左芝士竹輪卷 但黎左響鈴?我地問一問其中一個waitress問係咪錯左 我地係要芝士竹輪卷 佢話呢款係芝士竹輪卷黎 佢仲指住個中心話入面係有芝士?我以為真係新款😅😅就照食 點知咬左一啖明顯係響鈴 即刻搵返幫我地落單個短髮中年staff問 原來佢落錯單 但佢唔肯幫我地換返😀話我地食左一啖 唔換得 補返甜品比我地就算 超唔合理 點解佢落錯單就要我地照食 我地本身根本冇order響鈴 而且同竹輪卷價錢唔一樣…我地:「問左你同事 佢話係竹輪卷我地先食」短髮staff:「佢新黎架 你地照要啦你地都食左啦 要我換我會比廚房鬧」 聽到勁火滾 點解佢自己落錯單要我地將就?咩態度?仲要發脾氣收走我地個碗叫我地比返食左一啖嘅響鈴佢就幫我換? 我地成頭問號 點做嘢架? 之後加單又等15分鐘 叫埋單又等左15分鐘..餐飯人均食左400蚊食到一肚氣 大家小心呢個短髮中年staff 勁差