2023-06-07
先請見諒,本來無諗住寫食評,所以無乜影相,但事後覺得太難食,所以一定要同大家講!在某網上平台用$238買咗個$258海鮮烤肉套餐, 唔洗比加一 (唔包任飲)餐廳門口睇落唔錯,不過入到去環境好細,枱好細,通道好窄雖然買咗烤肉餐,但餐廳比我揀燒烤或者蒸氣鍋,我揀咗蒸氣鍋,之後仲可以轉打邊爐個餐包8款海鮮拼盤,店員有用心講解每樣食物煮幾耐鮑魚(新鮮彈牙),蝦(唔新鮮,不過又未至於“梅“),扇貝(配有蒜蓉粉絲,內臟已清理,新鮮),蠔(都夠肥,有鮮味),無蟹,所以轉咗龍蝦(一般,唔鮮甜,不過入得口),青口(正常),花甲王(正常)之後係邊爐放題以下是店舖提供嘅台灣腸,本人從未見過台灣腸生得如此特別,而且“聞“落有陣泥膠味,完全放唔得入口炸洋蔥圈唔知係咪順便用蒸汽鍋蒸埋,“林“曬炸蝦多士,味道還好,不過應該都係放過入蒸氣鍋,所以都係“林“曬一口牛,完全唔係牛嘅味同口感,食唔入口五花牛,只有小小小小牛味五花豬,完全零味總結:千其唔好黎
餐廳門口睇落唔錯,不過入到去環境好細,枱好細,通道好窄
個餐包8款海鮮拼盤,店員有用心講解每樣食物煮幾耐
之後係邊爐放題
炸洋蔥圈唔知係咪順便用蒸汽鍋蒸埋,“林“曬
一口牛,完全唔係牛嘅味同口感,食唔入口
五花牛,只有小小小小牛味
五花豬,完全零味
總結:千其唔好黎