2018-12-27 267 瀏覽
前幾日聽森美 推介呢間餐廳 而且又係小店所以去咗試。點知……係伏伏伏今日下午大約兩點半去到今日只有set lunch, 步入餐廳感覺就係亂,可能是試業中的原因?! (我有幫佢諗籍口)服務方面唔夠人手我會體諒,但基本衛生和常識也沒有,因為pizza,和天使麵要上枱,收碟時將我食完沙律個义隨意放在枱的中間😂而冇任何餐纸墊住,我自己攞張纸巾抹下就算啦食物方面今日叫了一個牛扒天使麵約$78和三文魚pizza約$5×。牛扒 天使麵份量好似BB餐,我真心O嘴(可以睇下圖片有圖有真相),大约5啖食完。天使麵和汁無特別間間差唔多甘既味,塊牛係比一般茶餐廳好味。pizza 皮唔熱唔脆唔好食,煙三文魚底放咗一塊罐頭菠蘿。真心講差個麵包店的 pizza麵包。 最經典係叫咗一杯齋啡佢話因為即磨所以要加五蚊, 咖啡黎到係室溫的,我笑左因之前既結果出聲都係嘥氣。今日唔知咩事,可以忍到唔叫佢換。今日我EQ好高,冇出過一粒聲, 可憐我男朋友同我食呢餐

2018-12-26
午餐