2011-07-19
當日我和我女朋友同姐夫去呢間餐廳食飯,因為我地有Coupon,所以去試下點知一去到餐廳門口,咨客服務態度已經好差,我地只係問佢呢到係唔係AT CORNER,點知仲比佢串..........(唔知仲以為得罪咗佢)算啦,都唔緊要,或者我問得唔係咁好掛,入到去坐低仲大獲, 一位疑似經理既人竟然好大聲咁同我地講野,語氣帶點不耐煩,其實我地都係啱啱到,都未問問題,做咩咁既態度呢!?可能我地用Coupon掛,價錢折扣咗,服務同樣打折扣!?我心諗...呢到既裝修睇落都有少少仕似高級餐廳,點解服務唔可以似返間高級餐廳呢~講開裝修又係有點奇怪,門口的枱叫做堅固一點外,其他的枱全部都係用宜X傢俬的枱(百幾二百蚊嗰隻),非常單薄,叫做比摺枱稍為好些少不過呢樣野都唔係重點,只要食物質數好都冇咩問題,經過疑似經理既人呼喝之後,我們點菜啦! 點完之後順便問下: "可唔可以比杯水我呀"隨之而嚟既答案係受到侍應生的岐視,佢話: "水要比錢呀,$38一枝,要唔要呀!!!" 嗰刻真係想爆!!!! 本人對於此餐廳的食物,總括 : 味道差,海鮮唔新鮮! (沒有其他野想講)
可能我地用Coupon掛,價錢折扣咗,服務同樣打折扣!?
不過呢樣野都唔係重點,只要食物質數好都冇咩問題,