真係好差好惡劣, Parrot 集團必屬劣品! 今日去完赤柱廣場芬蘭美食展, 順道去美利樓試下以前朋友讚不絕口的西班牙餐, 真係失望. 門口是一個燶口燶面, 來自菲律賓的女侍應, 我一見當然要比黑面和衰聲佢, 我知我唔係白人都唔駛黑面, 你住在香港為何不學廣東話? 但香港男經理態度更差, 一來他講話唔係咁耐煩, 二來叫佢睇下點解隻豬咁生, 佢話黑毛豬煮熟了係咁! 我真係孤陋寡聞, 看官可以評一下理首先來的凱撒沙律平平無奇, 芝士一塊塊上, 生菜又係一塊塊無切, 同Mad for Garlic差不多, 乜現在興唔切? 咁點洗生菜入面啲污垢? 利害利害. 沙律又乾淨淨, 無乜醬, 唔好食 之後上的黑毛豬脾簡直差劣到極, 一切有血水, 入面生到不得了, 叫個女侍應發生乜事, 佢又叫黑面經理來, 個講說話非常堀雷鎚的經理話黑毛豬煮熟了係咁, 你唔一早講? 你態度咁差一定唔信, 之後叫了一個後生的侍應換, 他好快手換了豬肋骨還十分誠懇地講唔好意思,豬肋骨又係失敗到飛起, 又乾又鞋, 豬油不香, 蒜片生, 不知所謂, 人地新都城的豬排只是$50就十分香口, 你呢間不知所謂扮高級餐廳招呼差, 食物差

豬肋骨又係失敗到飛起, 又乾又鞋, 豬油不香, 蒜片生, 不知所謂, 人地新都城的豬排只是$50就十分香口, 你呢間不知所謂扮高級餐廳招呼差, 食物差, 還收咁貴? 碟豬肋骨最多值二十蚊
最後張單還要印歪, 真是嚇壞人, 水又勁多氯氣味, 唔知呢間野搞乜? 小學生開設的? 間舖除了我識得的後生侍應十分好之外, 其餘一無事處, 有涉及不想招呼香港客人的菲律賓英語女侍應, 有態度差劣的經理, 難食到極點的食物和飲料, 大家千祈唔好幫襯
因為某原因每年都要去這餐廳幾次, 已去足十年,  而這經理又對大老細十分好面口, 這經理亦認得本人都差成咁, 亦證明該經理十分白鴿眼, 如下次再去真要畀面口佢睇, 反正大老細也不介意,
凱撒沙律
黑毛豬