這一間普通不起的茶餐廳,理應不會對其食物及服務有任何期望。但居然,出口罵顧客。我地一行五人,首先,佢話我地六位。我講笑話,哇,好驚喎,多左個人。阿姐駁道,我鬼知你呀,一望就估架啦。算!我地五人,有兩人是肥的,我去到一張四人枱再自己拉多一張二人枱。此時此刻,阿姐就問我地做咩,又話唔洗啦。我地話我地之後會幫你拉返。佢死都話四人枱夠架喇,我心諗,宜家我地坐定你坐呀。我忍唔住話,宜家你個場又唔係爆。朋友們拉住先無再嘈。之後落單,落左兩個就走左去,你開頭又話見倒「六」個人,會唔會我地要淪落到分兩個野食呀。個阿姐落完又出去門口大大聲話,嗰班死x街,生人覇死地。呢間真係唔係好得囉,野食已經唔係好食,正常水準都未去到,加埋啲咁既態度,唉,難怪佢話佢嗰度係死地啦,無講錯。呢間野,一個字,廢!

算!

個阿姐落完又出去門口大大聲話,嗰班死x街,生人覇死地。

呢間野,一個字,廢!
10 分鐘 (堂食)