2021-09-24
今日真係嬲到要來寫下評語。朋友慶生飯想食片皮鴨,上星期經open rice訂枱,再補個電話去尼間野預訂埋片皮鴨同白肺湯。好啦,尋日佢地有人打來識double confirm, 我都已經再提一次預訂左片皮鴨。今晚,朋友先到亦有同佢地講一次,等左半個鐘我地問隻鴨上得,個職員仲話排緊單做緊,果時我地飲緊豬肺湯。。即係我訂既菜係無漏單。。。好啦,再等已經1個鐘都無,問個職員時先手忙腳亂check...佢地竟然將我訂既鴨比左其他食客。。。喂,又話預訂先有得食既? 即場問都有駛咩訂?咁都啊止,最嬲係個經理走來話送個“果盤” 當賠罪。。。真係火都來😡🤬來食飯唔係為左個果盤囉,主菜都可以咁錯法竟然想用個比一般熟客,$30都比多佢既果盤來代替$680既所謂要預訂既片皮鴨。。真係離譜。。。個經理見撲唔到火先話張單佢唔駛我地比,又送咩送咩。。。我地真係唔想再浪費時間坐係度,既然唔收錢我地就走,以後都唔好諗再幫襯。
喂,又話預訂先有得食既? 即場問都有駛咩訂?