原來茶餐廳都會咁乾淨企理,伙計都好有禮貌 😂😂😂😂 好少去深水埗呢邊,咁岩今朝開完會係呢頭,揀左間好新好靚既餐廳就入左去。平時好少食茶餐廳,因為坐得唔舒服又舊。呢間雖然細,但坐得好舒服又乾淨!叫左碟滑蛋牛肉飯,蕃茄汁酸酸酸甜甜、滑蛋岩岩好、牛肉又夠嫩,好食🤩我叫左少飯都勁多飯😝 可惜我食唔曬。朋友叫左忌廉芝士雞扒飯,我見佢芝士都拉到芝,仲要好多芝士、幾大舊,佢話好食!我最推介一定係個斑斕咖椰鮮油多!識食一定要鮮油、冰凍厚牛油加烘到脆一脆既多士、仲有甜甜既咖椰balance油膩感,幾啖食完,根本停唔到口!炸雞全翼都好出色,炸得岩岩好,唔油,咬落去又爆汁😳特飲都幾特別,我好少見有紅豆奶茶,朋友就試埋紅豆涼粉奶茶,我見佢果杯都幾多涼粉係面😁呢間真係大大份又抵食,水準又幾高,真係藏於市既小寶藏,同埋啲伙記全部都好nice好有禮貌,唔睇裝備格局同名你唔會知你係茶餐廳😂 兩個人食咗咁多嘢,都唔使$200就買到單,真係好抵食好好食大件夾抵食嘅表表者。
原來茶餐廳都會咁乾淨企理,伙計都好有禮貌 😂😂😂😂

蛋蓋飯
忌廉芝士雞扒飯