2019-12-23
雖然未係一個貓奴,但因為鐘意貓所以都幾成日去。 今次呢個真心推介,第一因為佢真係好乾淨,無味道! 睇得出老闆好錫啲貓, 我地讚無貓味個時,佢猛話貓本身好鐘意乾淨所以唔會有貓味,仲乘機抱起左一隻黎吸兩下再話無味😂 (客人係唔可以隨便抱起啲貓既)比起一般貓cafe,貓店街俾我感覺係貓貓唔係商品,個到真係佢地既屋企,所以會見到好多飲水機,貓抓板, 貓窩咁樣。 個晚我地上到去初時大部份貓貓都瞓緊,後來陸續醒, 雖然貓貓們唔係好痴人,但都算係任摸既。😂 因為最近旺角TG 放題左好幾次, 老闆仲找左幾部空氣清新機返黎。 老闆真係好錫啲貓! 老闆知道我地有心想養貓仲好好咁答我地一堆問題,我覺得想養貓/新手貓奴都會有得著! 最後,食物同飲品既部分, 飲品算好大一杯,我地飲既熱柚子蜜。食物係選擇唔多,但味道算中上,份量望落唔多,但食完都係夠飽既。 我係會再去架!
我係會再去架!