2010-12-03
我一直都想食傳統印度咖哩, 大量香料, 一定好好味, 見到雜誌介紹呢間係傳統印度咖哩, 而且價錢實惠, 今日兩個人叫左以下幾個菜式先試一下..以價錢+食物質數+老板服務殷勤...值得一試.胡椒薄脆 - 免費小食, 鬆化, 淡淡胡椒味, 老板的一番心意.雜菜咖哩角 $20 - 餡料主要係薯仔&青豆, 好易入口, 濃濃咖哩味道.. 香燒春雞 $59 - 熱辣辣鐡板上, 雞脾+雞胸肉各兩件, 雞都算juicy+滑, 但鍾意食濃味的我就食吾出有複雜香料味. 咖哩蝦 $62 - 我地order左小辣, 但一d都吾覺辣囉, 咖哩味道吾重, 蝦有好多隻,不過味道一般啦. 下次要試另一款主打咖哩先得. 洋蔥烤餅 $20 - 有咖哩就當然吾小得呢個烤餅, 一定要order, 好味. Mango Lassi $25 - 食完咖哩再飲呢個drink, 感覺會幾啱key, 可以一試.