2018-05-16
自從薩莉亞轉左餐牌之後,都隔左一排無食。今日見唔係好多人,決定入去食個lunch。見餐牌個溏心蛋肉醬多利亞好似幾吸引就點左嚟食。但係上檯時隻溏心蛋爛左🤢 味道都無乜點影響嘅,但係個飯太少,少到有啲痴底,同時又有好多芝士同埋cream,所以食完都幾’漏’下。有選擇困難症嘅我,又想食蘑菇,又想食雞肉。咁啱見到有呢個組合嘅pizza,就即刻點左😋 pizza每邊嘅份量都好多,仲落左唔少黑椒增添香氣。以呢個價錢可以食到好味嘅pizza真係不錯🤪最後嗌左黑松露意粉。上檯已經聞到好香嘅黑松露味~醬汁份量適中,唔會太乾。麵條份量都好足夠,我地兩個人食都飽到唔係好食到😦不過整體嚟講,以平平地嘅價錢食到西餐都係一個唔錯嘅選擇~轉左餐牌都無影響質素,但如果有返之前嘅青醬意粉就好喇😫