2017-12-06 107 瀏覽
之前去完台北, 好掛住台灣美食, 上網搵到食間"九份十分" 賣台灣美食餐廳❤ 店舖裝修設計好靚, 以九份, 十分車站為藍本😍 好似去左台灣咁👍烤台式香腸肉燥飯 配台南魚丸湯 $55 烤台式香腸真係好正👍好似係台北夜市食嘅味道✨,而且仲有鹵水豆腐🍲, 好入味, 配肉燥飯一流❤ 而魚丸湯有肉丸和魚丸🍡,好彈牙,個湯有芫荽🌿, 好Like👍鮮雜果冰淇淋鬆餅🍦🥞 $65Fresh fruits & mango ice cream waffle 芒果雪糕好好食😍 又有芒果, 士多啤梨🍓, 藍莓, 香蕉🍌等水果, 鬆餅好脆,食完好飽肚💛好食😋 珍珠奶茶🍹 (套餐附送) 可自由選擇甜度,冰量, 台式奶茶好重奶茶味💙, 正常嘅珍珠奶茶味道☺ 水蜜桃🍑綠茶🍹(套餐附送) 甜甜的,但飲完之後個口覺得有d澀😉但好好飲😍 每個餐嘅份量都好大, 唔驚唔飽👍, 而且餐廳仲有好多台灣野食, 下次會再去, 試下其他美食❤ 估唔到沙田圍都有美食😋 掛住台灣美食嘅朋友去啦😍

烤台式香腸肉燥飯 配台南魚丸湯 $55

鮮雜果冰淇淋鬆餅🍦🥞 $65

珍珠奶茶🍹 (套餐附送)

綠茶🍹(套餐附送)
甜甜的,但飲完之後個口覺得有d澀😉但好好飲😍

烤台式香腸肉燥飯
鮮雜果冰淇淋鬆餅