📍 心裡有素 (油麻地)油麻地廣華街38號地舖早排腸胃炎病左,戒左口,諗唔到食咩,醒起好耐冇食呢間素菜,一於食佢☺️去到發現店舖家具大翻新😍換曬枱枱凳凳,而且選色新穎,充滿活力👍除咗家具之外,佢哋而家仲新添左一部雪糕機,都係自助形式😍😍大人小朋友都愛❤️另外仲有火鍋放題選擇,變化頗大🤩🤩不過唔記得咗影相當日我哋下午茶時段光顧,但係因為時間有限,我哋無試火鍋放題,只係食返基本自助餐,人均 $70。如果加火鍋放題都係另加$20,$100有找,非常化算🤤🤤🤤食物選擇依舊多,包括熱食、小菜、冷盤、前菜沙律、炸物、粥粉麵飯、茶葉蛋、蒸水蛋、湯、水果等等,食到好飽🤤🤤除咗雪糕機,今次仲新增左糕點甜品但係無咗我最鍾意嘅蜜糖蕃茄,呢度有啲可惜!!今次食物相對refill唔算快,對比上次較慢,始終這個時段人流較少,都是正常。食食下見到餐廳有塊牌記錄住送出愛心飯盒數目,即時感到人間有愛,估唔到佢地仲堅持到而家👍👍💯💯💯#愛心餐盒 #愛心餐廳 #自助餐 #素食 #素食自助餐 #旺角廣華街 #旺角美食 #慈善餐廳 #yummy #vegan #vegetariandiet #mk #foodie
📍 心裡有素 (油麻地)
油麻地廣華街38號地舖

2023-05-07