叫左個$188嘅卜卜貝蜆兄弟家族,話可以食完卜卜蜆可以用嚟打邊爐。點知上枱係用好淺嘅平底鍋🍳。之後放啲🦐蝦丸粟米🌽落去,發覺只浸到一半,就問樓面可唔可以轉返個深啲嘅煲🥘比我地,點知佢話個個客都係咁食,拒絕換煲。再話如果要換煲,就比錢再叫一個湯底。其實比錢叫多個湯底冇問題,最後我地都叫多一個。但個人覺得打左幾十年邊爐,都未試過個煲係咁淺,連烚都烚唔到,咁就不如直接同客人講個卜卜蜆鍋係淨食算啦!我只係轉個煲啫,又唔係叫你比個全新嘅湯底我,叫多個湯底比你賺多幾十蚊客人唔再光顧,咁又何苦呢?發生完依件事之後,其實全枱人都感覺好不愉快。點知新湯底到嘅時候,樓面收走舊湯底嘅同時,竟然叫我地自己將碟上面嘅蜆殼倒入舊鍋比佢收走🤬。不如我幫你收埋入廚房洗埋先走好冇?總括嚟講,食物都算可以嘅。價錢亦唔算貴,正正常常。如果唔係服務上有咁嘅體驗,都會再嚟光顧。