2020-09-19
我自己點解會想試呢間野呢?因為YouTube既果籽對另外一間分店個老細有一次專訪!但好睇既位其實係下面有幾個人既留言!😂認真CLS!佢地真係J果個另一間分店個老細J得有D過份!🙈搞到我對個店名印象好深刻😂 見到MK有分店,就試下咁!講番正題,首先你見到佢個奶蓋係勁厚勁多,接近三分之一杯咁!🤤個堅果奶蓋飲落勁香,有一種勁濃郁既榛子味,陣味似kinda 繽紛樂!lol四季春個茶底就有茶香既!主要係飲佢個奶蓋!當然佢個奶蓋同四季春都可以溝勻咁飲既,都係好飲既!佢係無飲管提供既!同埋要加$1先有得裝落紙兜攞走。吾用膠袋應該係因為環保。會比個小鏟仔你去𢳂奶蓋黎食,都幾新奇,不過我諗都係噱頭黎嫁啫!🙈另外,佢個杯蓋design我自己就吾太like,雖然話就話有位可以打開半個杯蓋去食個奶蓋,但係其實用佢果個位會好難飲到杯茶,因為會被個開口位夾到個嘴!所以要成個杯蓋除左落黎先飲得舒服!😂但係如果要除左杯蓋先飲得爽,咁佢地開半個蓋既開口位咪多此一舉左!?😀當然純屬個人見解!🙈 而杯蓋design只係細位,整體而言,呢間係好好飲嫁,同時適合乳糖不耐症人仕飲用!👍🏻之後再有機會,會想試佢個伯爵朱古力堅果奶
認真CLS!佢地真係J果個另一間分店個老細J得有D過份!🙈
搞到我對個店名印象好深刻😂 見到MK有分店,就試下咁!
四季春個茶底就有茶香既!主要係飲佢個奶蓋!
當然佢個奶蓋同四季春都可以溝勻咁飲既,都係好飲既!
所以要成個杯蓋除左落黎先飲得舒服!😂
之後再有機會,會想試佢個伯爵朱古力堅果奶蓋茶!🤤🤤🤤