2021-06-18
👍真材實料 ,無雞粉 ,無味精 最近天氣潮濕又落住毛毛雨🌧九龍灣常悅道Eastmark 一樓,有間5月尾先開張的 #妙語牽,主打藥膳湯水,無雞粉無味精的料理,要去調理養生一下。 地方光猛整潔,裝修綠白色為主,感覺寧靜清雅, 鬧市中找到一片寧靜, 望出窗外街景, 心身都得到放鬆。☺ 門口下單就可以安坐座位等店員送餐喇 套餐加20蚊仲可要埋藥膳湯水, 咁優惠點能錯過呀。我就揀左🐟天麻川芎白芷魚頭湯:打開蓋子, 獨有的香氣濃濃散開。非常足料。行氣活血,去頭風,降血壓,加強心肺功能,今晚一定可以好好入眠💤 淮山蓮藕配宮廷養生鴨($58)夏天係食鴨的季節,鴨肉可以生津血,補五臟。有助清肺養胃補腎,鴨肉脂肪不算多,蛋白質、維他命B及E卻較其他肉類為高🍖有效促進新陳代謝抗衰老💃且肉質相對鮮嫩,容易消化吸收。 份量1點都不少,調味亦不錯淮山入口甘甜, 蓮藕爽口。配埋個靚仔白飯。食到停不了😋😋😋😋 ======我仲人肉速遞左碗 🐔椰子雪耳響螺烏雞湯返屋企 比老公補補佢。足料清甜又滋潤。包佢話正抖呀🤤🤤🤤 而我都要對自己再好d😁飲完滋潤湯水都入手埋漢方 #白茶 同 #紅茶 草本面膜實行由內靚到外✌妙語牽
最近天氣潮濕又落住毛毛雨🌧
門口下單就可以安坐座位等店員送餐喇
套餐加20蚊仲可要埋藥膳湯水,
咁優惠點能錯過呀。我就揀左
🐟天麻川芎白芷魚頭湯:
打開蓋子, 獨有的香氣濃濃散開。
非常足料。
淮山蓮藕配宮廷養生鴨($58)
份量1點都不少,調味亦不錯
淮山入口甘甜, 蓮藕爽口。
配埋個靚仔白飯。食到停不了😋😋😋😋
======
我仲人肉速遞左碗 🐔椰子雪耳響螺烏雞湯
返屋企 比老公補補佢。足料清甜又滋潤。包佢話正抖呀🤤🤤🤤
而我都要對自己再好d😁
飲完滋潤湯水