2022-07-11
o係呢度返工左幾年, 同居冇咩四川餐廳, 最中意食辣既我平時lunch就食呢間紅館!一直都覺得好出色~ 今晚約左屋企人試下晚餐小菜, 平時我可以食開好辣, 不過今次為左就返老人家所以叫左bb辣餐廳環境乾淨企理, 老板娘都好好人, 價錢親民, 平時出去食四川菜真係冇咁抵,呢度唔算貴!好啱食☺️==============================🥢白酒。🥢香噴噴臘味飯。🥢開胃咕嚕肉。🥢紅館必食口水雞。🥢可樂🥢老板娘送既白酒,未食之前DEP一DEP 好有風味🥢開胃咕嚕肉 > 平時出去食D咕嚕肉好多都係得炸左既粉,冇肉, 今次呢個啖啖肉,亦都好開胃,味道都是酸酸甜甜,好味到配料都食晒!睇得出廚師冇馬夫,佢D配料月肉肉粉量都一樣多!🥢紅館必食口水雞 >口水雞可以係話MY FAVOURITE之一,今次呢個口水雞味道都剛剛好,而雞既肉質都算唔差,出面好多都有雪味,但呢度D雞件好滑,我叫左BB辣岩晒屋企老人家口味,睇相都見到大量香蔥芝麻加左入去D雞件度,好食到清晒!🥢香噴噴臘味飯 >今次我地冇叫白飯,老人家見到餐牌有臘味飯話好耐未食過所以就叫左,估唔到佢咁好味!我地仲食到清晒成個煲,好有鑊氣!而
今晚約左屋企人試下晚餐小菜,
平時我可以食開好辣, 不過今次為左就返老人家所以叫左bb辣
呢度唔算貴!
好啱食☺️
🥢老板娘送既白酒,未食之前DEP一DEP 好有風味
🥢香噴噴臘味飯 >今次我地冇叫白飯,老人家見到餐牌有臘味飯話好耐未食過所以就叫左,估唔到佢咁好味!我地仲食到清晒成個煲,好有鑊氣!而且D飯一粒粒咁,臘味多又唔咸,我都好耐冇食過咁出色既臘味飯!超正😋😋食完好滿足!