2019-01-25
KFC 點解會去食:2018-12-20 今日自己一個人,出咗去做嘢,下晝返公司之前,走去懷緬下兒時最喜愛的炸雞餐廳, KFC,最欣賞係佢嗰個slogan:我們做雞是對的。食物新鮮程度:⭐⭐⭐⭐其實,今日吸引我去嘅原因,就係佢個蜂蜜脆雞,香脆嘅外層,加上微甜嘅蜂蜜平衡到佢嘅油膩,亦能夠提起雞肉的味道。食物合適溫度:⭐⭐⭐雞上脾同雞下俾依然都係咁好食,講真,以一間快餐店來講佢嘅炸雞已經係世界級數,而我去過好多唔同食炸雞嘅餐廳都未必有佢咁高水準,呢句非常真心!雖然都仲有好多可以挑剔嘅地方!食物驚喜程度:⭐⭐⭐⭐️最驚喜都係個葡撻,你望吓張圖就知,一個唔蒲嘅葡撻,仲叫唔叫做葡撻呢?—————————————————服務員態度:⭐⭐⭐️呢類快餐店,而家都請埋d學生嚟做嘢,我唔覺得有乜嘢服務可言,串串貢,又唔識做嘢,又唔醒水!—————————————————最重要系。。。我會唔會再去?重遊指數:⭐⭐⭐⭐
點解會去食:
食物新鮮程度:⭐⭐⭐⭐
食物合適溫度:⭐⭐⭐
食物驚喜程度:⭐⭐⭐⭐️
—————————————————
服務員態度:⭐⭐⭐️
—————————————————
最重要系。。。我會唔會再去?
重遊指數:⭐⭐⭐⭐