餐廳: 皇室冰廳
資訊:

2020-10-23 120 瀏覽
三點三下午茶時間好想食少少野,咁啱見到呢間望落幾地道嘅茶餐廳✨入面唔算好多位,但係周圍都放咗一啲有香港特色嘅擺設同埋海報,咁啱電視仲播緊香港電影🤩我哋都有少少餓,所以除咗自己份下午茶餐之外仲叫多咗份西多士一齊share~🧈金牌炸雞髀皇配沙律🍗 ($38+凍飲$3)一向都好鍾意食雞髀,果然冇令我失望😋啱啱炸好仲熱辣辣, 雞髀肉質嫩滑,外脆內軟好juicy🤙🏻餐廳好貼心咁去咗大部份嘅骨,食起嚟好方便!招牌皇室公司三文治配薯角🥪 ($45)比想像中大份,一個人食會有啲多😂三文治有烘過,可惜上菜時已經凍咗😕第一層有午餐肉、火腿、蛋,第二層有生菜、蕃茄、芝士,好貼心有支牙籤串住👍🏻邪惡芝士流心西多士🧈 ($30)第一次食加咗芝士嘅西多士,熱辣辣好好食😋雖然唔係想像中嘅流心,不過味道不錯不錯👍🏻整體而言味道不過不失,價錢合理,份量亦比想像中大🙈

金牌炸雞髀皇配沙律🍗 ($38+凍飲$3)

招牌皇室公司三文治配薯角🥪 ($45)

邪惡芝士流心西多士🧈 ($30)

整體而言味道不過不失,價錢合理,份量亦比想像中大🙈